…In navolging op de Amerikaanse midterm verkiezingen presenteert FreedomLab…

Live webinar: De toekomst van Trump
Wat betekent de midterm verkiezingsuitslag? Wat gaan we hiervan merken? 


Na de uitslagen van de Amerikaanse midterm verkiezingen, neemt FreedomLab het presidentschap van Trump opnieuw onder de loep. In navolging op de onlangs georganiseerde scenario sessie 2024: De wereld na twee termijnen Trump kunt u nu in een live webinar in dialoog met Pim Korsten en Alexander van Wijnen over wat we gaan voelen en merken van deze mid-term verkiezingsuitslag.

We nodigen u uit om in een beknopte sessie van 30 minuten met ons mee te denken en uw vragen direct te stellen en de dialoog met ons aan te gaan.

Pim Korsten
Pim is econoom en filosoof (VU Amsterdam) en onderzoeker bij FreedomLab. Hij is geïnteresseerd in onderzoeksonderwerpen op het kruispunt tussen economie, filosofie en sociale theorie. Pim kijkt naar een divers aanbod van bronnen, zoals populaire cultuur, socio-economische indicatoren, literatuur, geschiedenis en filosofe, om de dynamieken van onze tijd te begrijpen.

Alexander van Wijnen
Alexander is onderzoeker bij FreedomLab en studeert filosofie en geschiedenis van internationale betrekkingen in Amsterdam. Eerder studeerde hij bestuurskunde in Rotterdam en Singapore en schreef hij voor Het Financieele Dagblad. In zijn onderzoek richt hij zich op de toekomst van de internationale orde en de dynamiek tussen politiek, cultuur, generaties en technologie.


Datum en plaats: vrijdag 9 november 12:15 – 12:45 uur, online.
Inschrijven via: https://www.onlineseminar.nl/crowdale/webinar/24517/de-toekomst-van-trump/#watch-player


FreedomLab in de media: Algemeen Dagblad, oktober 2016 (in aanloop naar de Amerikaanse verkiezingen)
“GLAZEN BOL. De kans dat Donald Trump de 45ste president van de Verenigde Staten wordt, lijkt klein. Peilingen zetten hem op verlies tegen Hillary Clinton. Maar die peilingen zeiden ook dat er geen Brexit zou komen. Wat gaan we meemaken onder president Trump? Zes specialisten op het gebied van economie, bestuurskunde, filosofie, IT, innovatie en cultuur kijken met het AD in een glazen bol” (lees het artikel).